ГоловнаПолітика

Колишній голова апарату КМДА уникнув покарання за підроблений диплом

У справі минули терміни давності.

Колишній голова апарату КМДА уникнув покарання за підроблений диплом
Фото: kievcity.gov.ua/

Шевченківський районний суд Києва звільнив від кримінальної відповідальності колишнього керівника апарату Київської міськадміністрації Володимира Бондаренка.

Про це пишуть "Українські новини" з посиланням на джерело в КМДА.

"Прокурор задовольнив клопотання захисника про звільнення Бондаренка від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням термінів давності", - сказав співрозмовник агентства.

Володимира Бондаренка було звільнено наприкінці серпня після пред'явлення йому підозри у використанні свідомо підробленого диплома і сприянні у виготовленні цього документа.

На початку травня програма "Схеми" заявила, що Бондаренко отримав ступінь спеціаліста в Київському національному університеті імені Шевченка на підставі підробленого диплома бакалавра Львівського національного університету імені Івана Франка. В архіві ЛНУ журналістів повідомили, що Бондаренко не закінчував навчання і не отримував диплом, а в архіві КНУ показали копію диплома бакалавра, нібито виданого Бондаренкові Львівським університетом.

32-річний Володимир Бондаренко працював із Кличком з 2007 року, тоді він став його помічником у Київській міськраді. У 2013-2014 роках був помічником Кличка у Верховній Раді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram