ГоловнаПолітика

До участі у виставці озброєнь у Києві зголосилися 300 компаній з 13 країн

"Зброя і безпека-2017" пройде 10-13 жовтня.

До участі у виставці озброєнь у Києві зголосилися 300 компаній з 13 країн
Фото: Архив

Близько 300 компаній з 13 країн представлять свої розробки в інтересах сектору безпеки і оборони в рамках 14-ї міжнародної виставки "Зброя і безпека-2017", яка пройде 10-13 жовтня в Міжнародному виставковому центрі в Києві.

Як повідомили агентство "Інтерфакс-Україна" в оргкомітеті виставки, крім українських компаній, свою участь у київській "Зброї і безпеці-2017" підтвердили США, Туреччина, Польща, Пакистан, Болгарія, Чехія, Франція, Німеччина, Італія, Швейцарія, Ізраїль, Китай, ОАЕ.

Серед зарубіжних учасників виставки - турецькі Aselsan і Roketsan, американська Night Vision Devices, китайська BACEI, французькі Rockwell Collins France і Ouvry, польська WB Electronics, ізраїльська Opgal Optronic Industries, італійська CMS Industries, німецька Rohde & Shwarz, пакистанські DEPO і Heavy Industries Taxila, еміратська International Armored Group.

Можливості ЗПК України на київській "Зброї та безпеці-2017" представлять оборонні підприємства державного і приватного сегментів ЗПК, включаючи підприємства держконцерну "Укроборонпром" і Ліги оборонних підприємств України, а також відомі на світовому ринку галузеві флагмани, серед яких ПАТ "Мотор Січ", ПАТ "АвтоКрАЗ", ПАТ "Кузня на Рибальському", корпорація "ТАСКО", КПСПС "Арсенал", ДП "Конструкторське бюро "Південне" ім. Янгеля".

За даними оргкомітету, основні акценти виставки відображають завдання ЗПК України в умовах довгострокових викликів обороноздатності держави для забезпечення масштабного переозброєння ЗСУ та розвитку українського оборонного ринку, нарощування міжнародного ВТС і розширення присутності українських оборонних підприємств на світовому ринку озброєнь, впровадження стандартів НАТО у виробництво оборонної продукції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram