ГоловнаПолітика

Син нардепа Шуфрича збив людину на пішохідному переході в Києві

Постраждалого врятував син головного рабина України. 

Син нардепа Шуфрича збив людину на пішохідному переході в Києві
Фото: facebook.com/shvedovkyrylo

У суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, 23-річний Шуфрич Нестор Несторович на автомобілі Bentley, збив 31-річного чоловіка на пішохідному переході.

Про ДТП повідомляють прес-служба нардепа Шуфрича й поліція Києва.

У повідомленні прес-служби Шуфрича обставини ДТП викладені так:

"За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на перехожого, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється. На цей час вивих вже вдалося вправити".

При цьому поліція Києва однозначно вказує, що аварія трапилася на пішохідному переході.

"Аварія сталася вчора близько 22:30 в Печерському районі Києва. Автомобіль Bentley на пішохідному переході збив чоловіка", - сказано повідомленні.

За інформацією лікарів, у потерпілого - закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя і гомілки. Слідчі почали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Відзначається, що Шуфрич-молодший співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучено до матеріалів кримінального провадження. Автомобіль вилучили та доставили на штрафмайданчик.

Син нардепа пройшов тест на визначення стану сп'яніння і пройшов дослідження в лікарні: результати показали, що він був тверезий. У Шуфрича-молодшого також взяли аналізи на наркотики.

Є записи події з камер відеоспостереження, зазначає поліція, вони будуть вилучені.

Прес-служба нардепа повідомляє, що Bentley не належав Шуфричу-молодшому, "а був на його прохання наданий автосалоном для зйомок кліпу товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A". Кліп знімали на паркованні клубу FreeДом. ДТП сталася, коли Шуфрич-молодший і репер їхали повертати автомобіль до автосалону. Те, що автомобіль орендований, підтверджує і поліція.

Нардеп Шуфрич висловив готовність виплатити компенсацію потерпілому і пообіцяв, що його син буде максимально сприяти слідству і не виїде за кордон.

При цьому прес-служба нардепа повідомляє, що першу допомогу потерпілому надав син головного рабина України Мендель Асман.

Нагадаємо, ДТП сталося біля Синагоги Бродського в Києві. Мендель Асман, який відслужив у бойовій частині ЦАХАЛ, фактично врятував життя потерпілому - він забіг до синагоги, взяв спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги і надав збитому машиною чоловікові термінову медичну допомогу, доки не приїхала швидка допомога. Допомогли навички, набуті за час служби в ізраїльській армії.

У Шуфрича є двоє дорослих синів - 29-річний Олександр, колишній віце-президент футбольного клубу "Закарпаття", і 23-річний Нестор. Відомо, що він навчався два роки у Швейцарії, захоплюється музикою, займається живописом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram