ГоловнаПолітика

"Українське радіо" закрило передачу віце-прем'єра Кириленка

Нова політика радіоканалу не передбачає авторських програм. 

"Українське радіо" закрило передачу віце-прем'єра Кириленка
Фото: mincult.kmu.gov.ua

У п'ятницю, 28 липня, на "Українському радіо" вийшов останній випуск передачі "Гуманітарний простір", яку вів віце-прем'єр Вячеслав Кириленко.

Як повідомила прес-служба віце-прем'єра, нова програмна політика громадського радіо не передбачає прямого спілкування членів уряду зі слухачами через авторські програми.

Кириленко вів свою програму з жовтня 2015 року. Спочатку вона називалася "Про культуру", потім - "Гуманітарний простір". Усього вийшло 88 випусків.

Віце-прем'єр збирається знайти новий спосіб комунікації зі слухачами. "Як чиновник хочу запевнити вас, що буду й надалі реалізовувати ті програми, про які ми спілкувалися в ефірі Українського радіо. Зокрема, буду жорстко відстежувати, як виконується закон про українськомовні квоти на радіо, закон про обмеження друкованої продукції антиукраїнського змісту, забезпечу ухвалення закону, який обмежить гастрольну діяльність тих російських виконавців, які, вдаючись до антиукраїнських дій, намагаються гастролювати в Україні. Я знайду спосіб вас інформувати. Ми це спілкування продовжимо", - заявив він. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram