ГоловнаПолітика

Аброськіна підвищили до першого заступника голови Національної поліції

Подання про призначення подав голова Нацполіції Сергій Князєв.

Аброськіна підвищили до першого заступника голови Національної поліції
Вячеслав Аброськин
Фото: inforesist.org

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 19 липня підписав наказ про призначення В'ячеслава Аброськіна на посаду першого заступника голови Національної поліції.

Раніше він обіймав посаду заступника голови Нацполіції - начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

"Гідний офіцер, з перших днів війни працює на Україну в найгарячіших точках. Патріот до мозку кісток. За фактом його роботи терористами за його голову оголошена нагорода. У підзвітній В'ячеславу Васильовичу Донецькій області один з найнижчих у країні рівнів злочинності - і це у прифронтовій області!" - так охарактеризував його Аваков, повідомляючи про призначення Аброськіна.

Подання про підвищення Аброськіна подав голова Нацполіції Сергій Князєв.

Крім Аброськіна, у нього шість заступників: Костянтин Бушуєв, Олександр Вакуленко (начальник головного слідчого управління), Ігор Купранець (начальник департаменту захисту економіки), Олександр Фацевич (начальник патрульної поліції), Олексій Руденко, Андрій Крищенко (начальник київського управління поліції).

Нагадаємо, що Аброськін служить в органах внутрішніх справ з 1994 року.

У листопаді 2014 року наказом міністра МВС України призначений на посаду начальника Головного управління МВС України в Донецькій області, а після утворення Національної поліції зайняв аналогічну посаду в ній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram