ГоловнаПолітика

Луценко спростував наявність відкритих щодо нього кримінальних справ

Генпрокурор спокійно ставиться до перевірки будь-яких фактів, що стосуються його.

Луценко спростував наявність відкритих щодо нього кримінальних справ
Фото: Макс Требухов

Генеральний прокурор Юрій Луценко спростував наявність відкритих щодо нього кримінальних справ. Про це він заявив у кулуарах парламенту, повідомляє "112 Україна".

"Стосовно мене ніяких справ не відкрито. Відкрито за фактами, які озвучував пан Ляшко. Мені зрозуміла причина такої активності Ляшка, він прекрасно знає, що саме САП і НАБУ зараз перевіряють інформацію з його е-декларації. Тому вся ця істерія, влаштована у справі його однопартійця Лозового, є просто превентивною підготовкою захисту щодо так званих політичних репресій", - зазначив Луценко.

Також він додав, що спокійно ставиться до перевірки будь-яких фактів, що стосуються його.

"Я спокійно ставлюся до перевірки ... Я людина досить стійка, ніякого тиску не боюся. Спокійно ставлюся до перевірки будь-яких фактів, які стосуються мене. САП і НАБУ для цього і створені, і я абсолютно спокійно до цього ставлюся. Я повідомив НАЗК наявний конфлікт інтересів, тому взагалі не маю ніякого доступу до матеріалів цієї справи", - додав генпрокурор.

Як повідомлялося, в САП підтвердили розслідування щодо законності призначення Луценка генпрокурором.

Також за заявою лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка розпочато розслідування з приводу будинку і декларації генерального прокурора України Юрія Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram