ГоловнаПолітика

Довгий попросив регламентний комітет зняти з нього недоторканність

Довгий попросив регламентний комітет зняти з нього недоторканність
Фото: Макс Требухов

Народний депутат Олесь Довгий звернувся до членів регламентного комітету Верховної Ради з проханням зняти з нього депутатську недоторканність.

Про це він заявив сьогодні під час засідання комітету, на якому розглядають подання генерального прокурора про надання згоди на притягнення Довгого до кримінальної відповідальності.

"Як відповідальний і послідовний політик я звертаюся до колег із парламенту з проханням підтримати зняття з мене депутатської недоторканності, незважаючи на очевидний особистий мотив і застосування вибіркового правосуддя. Зняття недоторканності - це єдиний шлях до того, щоб довести свою правоту в суді, поставити крапку в цій справі раз і назавжди, перегорнувши сторінку 10-річної давності, а також мати право дивитися чесно в очі народу України і виборцям, які мене підтримали і підтримують сьогодні", - заявив Олесь Довгий.

Народний депутат також зазначив, що "позиція будь-якого політика, який голосував за зняття депутатської недоторканності, а також мав вказаний пункт у своїй передвиборній програмі, повинна бути послідовною".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram