ГоловнаПолітика

Призначено нового начальника Національної поліції в Рівненській області

Його попередник іде на підвищення. 

Призначено нового начальника Національної поліції в Рівненській області
Фото: npu.gov.ua

У середу, 14 червня, новим начальником Головного управління Національної поліції в Рівненській області  став Валерій Самчук. Раніше він обіймав посаду заступника начальника, а до цього кілька років керував поліцією в Острозі.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції

Раніше поліцію в Рівненській області очолював Валерій Присяжнюк. Він іде на підвищення до Києва, де буде курирувати питання по трьох поліських областях - Рівненській, Волинській та Житомирській.

Глава Національної поліції Сергій Князєв, який приїхав до Рівного, задоволений роботою Присяжнюка. Він зазначив, що з початку року поліція повідомила про підозру щодо 1697 кримінальних правопорушень. З цього числа 25 підозр - з особливо тяжких злочинів і 547 - за тяжкими. Є позитивні результати в розкритті крадіжок, кількість яких зменшилася з майже 3400 до 2919 злочинів.

Збільшилася результативність у виявленні злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків - до 188 фактів проти 86 у 2016 році. Виявлено 117 фактів незаконного поводження зі зброєю проти 68 подібних фактів минулого року.

Він висловив надію, що Самчук продовжить роботу свого попередника.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram