ГоловнаПолітика

Поліція направила до Одеси підкріплення з Києва і Дніпра

До міста прибуло шість додаткових груп. 

Поліція направила до Одеси підкріплення з Києва і Дніпра
Фото: mvs.gov.ua

Національна поліція направила до Одеси підкріплення з Києва і Дніпра.

Про це повідомляється  на сайті Міністерства внутрішніх справ.

"Сьогодні до міста прибули шість доданих груп. Вони будуть нести службу в пішому порядку, особливу увагу приділяючи потенційним правопорушникам, що пересуваються пішки вулицями міста. У посиленому режимі також працюють автопатрулі, які гарантують безпеку дорожнього руху і контролюють весь рух містом", - розповів начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіціі Ігор Бабич.

До пішого патрулювання також приєднаються тактичні групи патрульної поліції, які працюватимуть у Приморському районі міста. "Їхній обов'язок - безпека на території, недопущення провокацій, а також взаємодія з громадянами", - зазначив Бабич.

Завтра в Одесі пройдуть заходи з ушанування пам'яті тих, хто загинув 2 травня 2014 року. Заходи, що триватимуть весь день, проходитимуть на двох локаціях - це Куликове поле і Соборна площа.

"Ми сподіваємося, що громадяни поставляться з розумінням. Ми не виключаємо загрози, які можуть виникнути завтра і відпрацьовуємо сьогодні в посиленому режимі залізничний вокзал, прилеглу до Куликового поля територію, а також працюємо в інших районах міста", - додав Бабич.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram