ГоловнаПолітика

Львівський губернатор розповів про непублічні зустрічі з Садовим

«Я намагаюся, щоб довіра до мене збереглася", - говорить голова ЛОДА.

Львівський губернатор розповів про непублічні зустрічі з Садовим
Фото: Маркиян Лысейко

Мер Львова Андрій Садовий та губернатор Львівської області Олег Синютка, незважаючи на публічну критику один одного, проводять приватні зустрічі, під час яких відверто обговорюють діяльність один одного. Про це голова ЛОДА розповів в інтерв'ю LB.ua.

«Думаю, що міський голова має всі підстави довіряти мені і зараз. У нас ні публічно, ні приватно ніколи не було з'ясування стосунків. Це дійсно дуже важливо. Міський голова дає можливість тим, хто перебуває в його підпорядкуванні, реалізовувати свій потенціал. Це така його хороша риса. Я намагаюся, щоб довіра до мене збереглася. Тому слухаю все, що він говорить, і кажу йому відверті речі. У нас бувають непублічні зустрічі, коли ми прийшли, поговорили, попили кави», - сказав він.

Нагадаємо, Олега Синютку призначено головою ЛОДА в грудні 2014. До цього він 7 років працював першим заступником Андрія Садового і частково курирував проблему сміття.

Після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, Синютка часто критикував дії Садового, а мер Львова своєю чергою заявив, що «розчарований Олегом Синюткою».

Детальніше про це читайте в повній версії інтерв'ю "Олег Синютка: "Я не бачу на сьогодні підстав відсторонення Садового з посади мера". 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram