ГоловнаПолітика

МОЗ почало перевірку "Феофанії" через Насірова

Комісія також відвідає Інститут Стражеска.

МОЗ почало перевірку "Феофанії" через Насірова
"Феофания"
Фото: Сергей Нужненко

Клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров'я України провела в понеділок виїзне засідання в клінічній лікарні Державного управління справами "Феофанія".

Приводом стало прохання НАБУ оцінити діагнози, встановлені в клініці голові Державної фіскальної служби Роману Насірову, і надану йому медичну допомогу, повідомляється в фейсбуці МОЗ.

Комісія також відвідає державну установу "Національний науковий центр Інститут кардіології імені академіка Стражеска", куди Насірова возили для перевірки діагнозів.

Клініко-експертна оцінка якості надання медичної допомоги та медичного обслуговування проводиться, зокрема, у випадках розбіжності встановлених діагнозів, недотримання закладами охорони здоров'я стандартів медичної допомоги та медичного обслуговування.

Нагадаємо, перед тим, як НАБУ повідомило про підозру Насірову, голова ДФС зліг у лікарню нібито з інфарктом. Бюро в цьому діагнозі засумнівалося і відвезло Насірова в інститут Стражеска для перевірки. Однак там однозначного висновку не надали.

У результаті Насірова таки доставили до суду для обрання запобіжного заходу, який заарештував його з правом вийти під заставу 100 млн гривень. Зараз голова ДФС перебуває в СІЗО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram