ГоловнаПолітика

"Народний фронт" назвав дикунським і огидним вчинок Гончаренка

"Жодна сумнівна заява не може бути виправданням варварства".

"Народний фронт" назвав дикунським і огидним вчинок Гончаренка
Фото: nfront.org.ua

Партія "Народний фронт" вважає дикунським і огидним вчинок народного депутата Олексія Гончаренка, який 8 лютого розмалював фрагмент Берлінської стіни, встановлений біля посольства Німеччини в Києві.

"Партія висловлює обурення дикунським вчинком члена парламенту Олексія Гончаренка, який для скандальної самореклами розмалював уламок Берлінської стіни поряд із посольством Німеччини в Україні. Бачимо не тільки брак політичної культури, а й елементарної осудності. Найогидніше, що для зухвалості було обрано символ, який має важливе значення і для Німеччини, і для України як частини Європи, звільненої від російської і радянської окупації", - йдеться в заяві партії.

НФ вважає, що вчинок Гончаренка шкодить інтересам України.

"І жодна сумнівна заява не може бути виправданням варварства, яке веде в протилежну сторону від цивілізації, демократії і Європи", - заявила партія.

Нагадаємо, Гончаренко написав фарбою слово Nein ("ні" по-німецьки) на знак протесту проти заяви посла Німеччини Ернста Райхеля, який напередодні запропонував Україні провести вибори на Донбасі до виведення російських військ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram