ГоловнаПолітика

Керівники міграційної служби Львівської області отримали 5 років за хабарі

Обвинувальний акт у зазначеному кримінальному провадженні направлено до суду ще в 2014 році.

Керівники міграційної служби Львівської області отримали 5 років за хабарі

Посадових осіб Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області засуджено до 5 років позбавлення волі за хабарі.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Раніше при процесуальному керівництві прокуратури області виявлено факт одержання неправомірної вигоди керівниками Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області. Зокрема, начальник Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області та його перший заступник вимагали та отримали від підлеглого працівника неправомірну вигоду в сумі 2 тис. доларів США та 4 тис. грн, і за це обіцяли не створювати перешкод у його службовій діяльності.

Після завершення досудового розслідування обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні ще в 2014 році направлено до суду.

5 грудня Галицький районний суд Львова виніс вирок у цій справі. Начальник Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області та його перший заступник визнані винними. Їм призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій строком на 3 роки з конфіскацією майна.

Як повідомлялося 3 грудня, затриманого на хабарі київського суддю відправили під нічний домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram