ГоловнаПолітика

Порошенко відмовився вибрати між Трампом і Клінтон

"Не має значення, кого оберуть", - сказав президент. 

Порошенко відмовився вибрати між Трампом і Клінтон

Президент Петро Порошенко заявив, що хто б не переміг на майбутніх  президентських виборах у США, він буде відповідальним світовим лідером.

Про це він сказав у інтерв'ю телеканалу CNN, передає прес-служба глави держави.

"Я вважаю, що після виборів - не має значення, кого оберуть, - це буде дуже відповідальний лідер великої американської нації", - прокоментував Порошенко відмінності політичних позицій кандидатів у президенти США і наслідки перемоги того чи іншого кандидата для світу.

Він нагадав, що під час візиту до США провів зустріч із кандидатом у президенти Гілларі Клінтон. "Я знаю її близько 16 років і ми мали інтенсивний діалог, коли я був міністром закордонних справ. Ми разом запустили Комісію зі стратегічного співробітництва між Україною та США. І я можу підтвердити, що вона дуже добре поінформована", - зазначив Порошенко.

Президент також відповів на запитання щодо зустрічі з іншим кандидатом Дональдом Трампом. За його словами, вона не відбулася через невідповідність графіків сторін.     

Нагадаємо, у своїй передвиборчій риториці Трамп часто робить проросійські заяви. Нещодавно Трамп заявив, що мешканці Криму хочуть бути з Росією і в разі перемоги на виборах він буде це враховувати. Клінтон же дотримується позиції про те, що анексію Криму визнавати не можна.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram