ГоловнаПолітика

Мерило стала заступником мера Дніпра

З кінця 2015 року вона працювала в команді Садового.

Директор з інновацій Львівської міськради Яніка Мерило стала заступницею мера Дніпра Бориса Філатова.

Про це Філатов повідомив у Facebook.

"З 15 серпня ц. р. пані Jaanika Merilo береться до виконання обов'язків заступника міського голови. Пані Мерило люб'язно дала згоду на переїзд у Дніпро і готова приєднатися до нашої команди", - написав мер Дніпра.

За його словами, в коло обов'язків Мерило входитиме курування ЦНАП, електронні послуги, IT-технології, кол-центр мерії, впровадження електронного квитка у громадському транспорті, контроль за прозорістю закупівель, а також робота з інвесторами та міжнародними донорами.

Нагадаємо, естонка Мерило, батько якої - українець, уродженець Кам'янця-Подільського, з 5 січня по травень 2015 року була радником міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса. На цій посаді відповідала за залучення інвестицій, покращення інвестиційного та бізнес-клімату, координацію міжнародних програм і розробку рішень електронного уряду.

З кінця 2015 року Мерило стала директором з інновацій мерії Львова. Вона також є президентом Української асоціації венчурного капіталу і прямих інвестицій (UVCA). Спеціалізація Мерило - впровадження IT-технологій у роботу органів влади.

У травні Мерило стала "громадським заступником" міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram