ГоловнаПолітика

Азаров зрадів поверненню Януковича в політику

Кілька місяців тому колишній прем'єр вважав, що Януковичу місце у в'язниці.

Азаров зрадів поверненню Януковича в політику

Колишній прем'єр-міністр Микола Азаров зрадів рішенню колишнього президента України Віктора Януковича повернутися в політику. Про це він сказав у коментарі "Русской службе новостей".

"Що можна сказати із цього приводу? Можна тільки вітати бажання будь-якого українського політика включитися в боротьбу з режимом, що прийшов до влади в Києві шляхом кривавого державного перевороту", - сказав Азаров.

Лише кілька місяців тому Азаров разом із колишнім нардепом Ігорем Марковим (колегою по так званому "Комітету порятунку України") закликав посадити Януковича.

"Я із цією людиною пропрацював дуже багато років, і він був різний, Віктор Федорович, дуже різний. На одному періоді і на заключному періоді - це були зовсім різні Януковичі. Саме тому мені важко говорити, але коли ми на "комітеті" обговорювали, ми прийняли рішення: до складу "комітету" не повинні входити ті, хто був близько пов'язаний - я такий м'який вислів добираю - з попереднім президентом України", - говорив Азаров.

Нагадаємо, що і Азаров, і Янукович переховуються від українського правосуддя в Росії.

Азарова, зокрема, підозрюють у розкраданні державних коштів. Зокрема восени 2012 року Азаров незаконно зупинив перевірку на держпідприємстві "Антонов", яка з'ясувала, що гроші за оренду літаків "Руслан" залишалися на рахунках двох іноземних компаній і одного з представників "Антонова" - вони використовували їх на свій розсуд. Йдеться про суму понад 37 млн гривень, які не надійшли державі.

Крім того, Азарова підозрюють в організації проплачених антиурядових і антиамериканських виступів, які проходять у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram