ГоловнаПолітика

Яценюк закликав Порошенка до єдності

Прем'єр-міністр назвався першим союзником президента

Яценюк закликав Порошенка до єдності
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликав президента Петра Порошенка діяти разом.

"У нас є тільки один шлях - шлях єдності, шлях просування вперед і шлях відповідальності перед нашою країною", - заявив прем'єр на засіданні Національної ради реформ, яке відбулося ввечері у вівторок, 8 грудня.

Яценюк зазначив, що один з основних меседжів віце-президента США Джо Байдена, який виступив в українському парламенті, стосувався єдності. "Ви як ніхто маєте найбільший політичний досвід у цій країні. І я хочу вас запевнити, Петро Олексійович, що у нас є тільки один шлях, і я перший прихильник і ваш союзник, - шлях єдності, шлях поступу вперед і шлях відповідальності перед нашою країною", - підкреслив прем'єр-міністр України.

"Це країна, в якій ми народилися, в якій ми живемо і за яку ми відповідаємо як обрані народом України політичні лідери", - додав глава уряду.

"Із нашою спільною політичною волею, з усією відповідальністю перед українським народом ми все пройдемо. Ми приймемо не тільки Податковий кодекс і бюджет. Ми зробимо нашу країну успішною. І наступний візит або президента Сполучених Штатів Америки, або будь-якого іншого лідера, які нас сьогодні підтримують, буде з таким меседжем: «Їм це вдалося. Це вдалося президенту, це вдалося уряду і, в першу чергу, це вдалося народу України»", - підкреслив Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram