ГоловнаПолітика

У БПП розповіли, з ким готові на коаліцію в місцевих радах

У президентській силі партнерами бачать "Батьківщину" і "Самопоміч", але не "Оппоблок".

У БПП розповіли, з ким готові на коаліцію в місцевих радах
Фото: Макс Требухов

Партія "Блок Петра Порошенка" не формуватиме коаліцію з "Опозиційним блоком» у будь-якому вигляді.

Про це заявив перший заступник голови фракції Партії "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко в ефірі одного з телеканалів, передає прес-служба БПП.

"Ми співпрацюємо з "Батьківщиною" і також бачимо нашими партнерами "Самопоміч". Ми відкриті для інших представників демократичного табору. На місцевому рівні стоять не політичні завдання, а завдання наведення порядку, наповнення бюджету", - підкреслив нардеп.

Кононенко також зазначив, що БПП повністю задовольняє результат місцевих виборів.

"На минулих місцевих виборах наш результат нас задовольнив. Ми посіли перші місця в 15 областях до обласних рад і в Києві. І навіть не це є знаковим. Знаковим є те, що наша політична сила пройшла у 100 відсотків місцевих рад та сформувала фракцію у Донецькій області і більш ніж 90 відсотків у Луганській області. Так само ми маємо більш ніж половину селищних і невеликих міст міських голів у Харківській області. От є тенденція. Тенденція, що еліти цих регіонів змінюються. Вони змінюються поступово, може, не на ключових обласних рівнях, але вони починаються зі селищних рад, невеликих міст. Це є тенденція цих місцевих виборів", - зазначив народний обранець.

Він також зауважив, що вибори відбулися повністю за демократичними, європейськими стандартами.

Нагадаємо, раніше місія ОБСЄ зі спостереження за виборами визнала, що другий тур виборів мерів великих міст в Україні пройшов на високому організаційному рівні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram