ГоловнаПолітика

На підприємстві кандидата в мери Харкова від "Самопомочі" проводять обшук

Нібито є факти ухилення від мобілізації

У Харкові на підприємство, співвласником якого є кандидат у мери міста від "Самопомочі" Тарас Ситенко, увірвалися працівники прокуратури та міліції. Про це LB.ua повідомив народний депутат від "Самопомочі" Роман Семенуха.

Фото: Д.Кузубов

"Працівники прокуратури та міліції захопили приміщення підприємства на вулиці Достоєвського, 3 у Харкові. Приблизно їх 20-30 осіб, частина з них не показують посвідчення. Виламали двері, заблокували склади... До деяких співробітників застосовувалося насильство", - повідомив Семенуха, який зараз перебуває на місці подій.

Фото: IT Sector

"Специфіка полягає в тому, що днями "Самопоміч" висунула кандидата в мери Харкова Тараса Ситенка, який є співвласником цього підприємства - ДП "Спринтер", - додав він.

За словами Семенухи, силовики посилаються на рішення суду, яке нікому не показують. "Рішення нібито стосується того, щоб вилучити господарські документи, пов'язані зі складанням списку мобілізованих. Нібито є факти ухилення від мобілізації на підприємстві... Але, за моєю інформацією, вилучають усі документи, у тому числі і бухгалтерські", - сказав нардеп.

Семенуха також додав, що незважаючи на заяви представників правоохоронних органів, до керівництва підприємства з приводу мобілізованих працівників не зверталися.

Нагадаємо, співробітники Міністерства внутрішніх справ проводили обшук в офісі компанії Divan.TV. Як повідомляв сайт AIN.UA, до редакції надійшов анонімний лист, в якому йшлося, що приводом для обшуку стало використання піратських копій фільмів американських правовласників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram