ГоловнаПолітика

Парламенту потрібно приймати рішення щодо Пивоварського і Демчишина, - Гопко

Міністрів вважають неефективними.

Парламенту потрібно приймати рішення щодо Пивоварського і Демчишина, - Гопко
Фото: galnet.org

Верховна Рада повинна заслухати звіти міністра інфраструктури Андрія Пивоварського і міністра енергетики Володимира Демчишина й ухвалити рішення про їхню подальшу роботу в уряді. Про це заявила народний депутат Ганна Гопко, коментуючи відставки в Кабінеті Міністрів.

"Потрібно заслухати їхні звіти про роботу, щоб зрозуміти, наскільки ефективними чи неефективними вони були на своїй посаді. Після їхніх звітів парламент має затверджувати конкретне рішення", - заявила Ганна Гопко, повідомляють "Українські новини".

Вона уточнила, що в транспортній сфері зараз саботують багато важливих рішень.

"Ми бачили деякі речі. Наприклад, ситуація навколо директора Державіаслужби... Коли був певний саботаж. Тому очевидно, що нам потрібно зробити так, щоб уряд і той, хто керує урядом, більш ефективно досягали своїх завдань", - зазначила народний депутат.

Ганна Гопко наголосила, що зараз є питання до ефективності роботи уряду загалом.

Нагадаємо, раніше народний депутат Тетяна Чорновол заявила, що питання відставки міністра інфраструктури Андрія Пивоварського назріло давно, оскільки він працює в інтересах олігархів.

Водночас нардеп Максим Поляков заявив, що міжфракційне депутатське об'єднання "Депутатський контроль" має намір вимагати відставки голови транспортного відомства, якщо він не скасує корупційної оборудки з однією з найбільших у країні приватних стивідорних компаній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram