ГоловнаПолітика

До роботи міністра Пивоварського є претензії, - Кононенко

Главі МІУ пригадали кадрові рішення в "Укрзалізниці".

До роботи міністра Пивоварського є претензії, - Кононенко
Фото: mtu.gov.ua

До роботи міністра інфраструктури Андрія Пивоварського є низка претензій. Про це заявив заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Ігор Кононеко, пише УНІАН.

За його словами, основні недоліки проявляються в кадровій роботі керівника транспортного відомства.

"Пан Пивоварський проводив і проводить дуже слабку кадрову політику. Це багато обговорювалося. Це і питання призначення в "Укрзалізниці", питання призначення керівників ключових портів країни, питання по інших посад... У частині кадрової політики до нього є багато запитань", - заявив Ігор Кононенко.

Водночас Ігор Кононенко повідомив, що поки що не отримував офіційної пропозиції зайняти посаду керівника транспортного відомства, однак обов'язково розгляне її, якщо така пропозиція від глави уряду надійде.

"На сьогодні я працюю в парламенті і поки що далі планую працювати в парламенті. Якщо будуть якісь пропозиції щодо уряду особисто від прем'єр-міністра, я буду їх розглядати", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше народний депутат Тетяна Чорновол заявила, що питання відставки міністра інфраструктури Андрія Пивоварського назріло давно. Водночас член Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції Ігор Луценко заявив, що на сьогодні Міністерство інфраструктури є одним із найбільш корумпованих відомств. Політолог Вадим Карасьов заявив, що "є дуже велика вірогідність, що крісло (міністра) отримає Ігор Кононенко, один з лідерів фракції БПП у Верховній Раді".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram