ГоловнаЕкономікаБізнес

МІУ знову запускає конкурс на посаду директора аеропорту "Бориспіль"

Комісія Мінінфраструктури відбере від двох до п'яти фіналістів

МІУ знову запускає конкурс на посаду директора аеропорту "Бориспіль"
Фото: Макс Левин

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський підписав наказ про оголошення конкурсного відбору на посаду генерального директора держпідприємства "Міжнародний аеропорт" Бориспіль "(Київ).

Про це повідомляє сайт МІУ.

Конкурс відбудеться у відповідності з порядком проведення відбору керівників особливо важливих для економіки підприємств. Оприлюднення документів і захист конкурсних пропозицій проводитиметься на засіданні комісії Мінінфраструктури. Після заслуховування конкурсних пропозицій комісія відбере від двох до п'яти фіналістів. Кандидатури передадуть комітетові з питань призначень Мінекономрозвитку, який і вибере переможця.

Нагадаємо, перший конкурс з відбору керівників держпідприємств Мініфраструктури оголосили 31 грудня 2014 року. Однак Дніпропетровський окружний адмінсуд заборонив міністерству проводити відбір кандидатів на посаду керівників аеропортів "Бориспіль" і "Львів", "Укрзалізниці" за позовом заступника гендиректора аеропорту "Бориспіль" Кирила Звонарьова.

Аеропорт "Бориспіль" є найбільшим в Україні із загальною займаною площею близько 1 тис. га. Має дві злітно-посадкові смуги: одну - довжиною 4 тис. м, шириною 60 м, другу - довжиною 3,500 тис. м, шириною 63 м. На його території розташовано чотири пасажирські термінали і поштово-вантажний комплекс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram