ГоловнаПолітика

"Депутатський контроль" долучився до вимоги відставки Пивоварського

Депутат Поляков звинуватив керівництво МІУ у відкаті

"Депутатський контроль" долучився до вимоги відставки Пивоварського
Андрей Пивоварский
Фото: mtu.gov.ua

Міжфракційне депутатське об'єднання "Депутатський контроль" вимагатиме відставки міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, якщо він не скасує корупційну схему з однією з найбільших у країні приватних стивідорних компаній. Про це заявив сьогодні у ВР член депутатського об'єднання, нардеп Максим Поляков, пише Ukranews.

"Якщо триватиме ситуація, яка відбувається з терміналом ТІС, і він не відреагує, то зрозуміло, що особисто я і міжфракційне об'єднання "Депутатський контроль" будемо порушувати питання про невідповідність займаній посаді", - заявив Максим Поляков.

За словами депутата, через наказ Мінінфраструктури про розділення корабельних зборів з приватною структурою, Адміністрація морських портів України щорічно втрачатиме 250 мільйонів гривень портових зборів. Політик вважає, що тим самим чиновники у змові з бізнесменами запланували собі "відкат".

"Сьогодні таким чином просто банкрутують Адміністрація морських портів, яка недоотримає чверть мільярда у свій бюджет. А це непроведена реконструкція портів, ремонти, які мають проводитися, заробітні плати", - пояснив депутат.

Парламентар уточнив, що контакти з ТІС безпосередньо курує перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер.

"У нас тут звучить прізвище Шульмейстер, це його (Пивоварського) перший заступник", - повідомив Максим Поляков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram