ГоловнаПолітика

Козаку Гаврилюку пропонували матеріальні блага за перехід в "Укроп"

Герой Майдану справляв враження людини, яка "дуже погано живе"

Козаку Гаврилюку пропонували матеріальні блага за перехід в "Укроп"
Фото: Макс Требухов

Михайло Гаврилюк в коментарі LB.ua розповів, як ініціатори створення депутатської групи "Українська опозиція" (Укроп) в грудні 2014 року пропонували йому покинути ряди "Народного фронту".

"Це було, коли "Укроп" ще не з'явився на бігбордах, а вони тільки планували створити депутатське об'єднання в Раді. Хотіли, щоб я вийшов з фракції "Народного Фронту". Їм здавалося, що я дуже погано живу і що моє життя потрібно поліпшити: щоб я міг їздити на курорти, мав особисту машину. Вони подумали, що для людини - це найважливіші речі в житті. Зрозуміло, що я відмовився".

Зазначимо, що вказана депутатська група так і не була сформована, хоча пропозиції про входження отримали позафракційні депутати Дмитро Ярош, Андрій Білецький, Володимир Парасюк та інші. Серед ініціаторів "вербування" були Борислав Береза та Борис Філатов.

У червні 2015 року "Укроп" був оформлений у політичну партію, але вже як "Українське об'єднання патріотів". До політради партії входять той самий Філатов та інші близькі до Ігоря Коломойського люди - Ігор Палиця, Андрій Денисенко, Геннадій Корбан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram