ГоловнаПолітика

Суд щодо обрання запобіжного заходу для судді Кицюка продовжиться в четвер

Початок засідання о 10:00

Суд щодо обрання запобіжного заходу для судді Кицюка продовжиться в четвер
Фото: Макс Требухов

Засідання суду під головуванням судді Вінницького міського суду Олександра Олійника щодо обрання запобіжного заходу для судді Печерського райсуду Києва Віктора Кицюка продовжиться завтра, 12 березня, о 10:00.

Відповідне рішення оголосив суддя при розгляді справи Кицюка, передає УНІАН.

Сьогодні ж на засіданні стороною захисту Кицюка було подано низку клопотань, що стосуються допиту слідчого прокуратури Києва Іванцова в якості свідка. Однак це клопотання суддя відхилив, але задовольнив інше клопотання про допуск слідчого Іванцова до участі в засіданні суду з можливістю ставити йому запитання з боку захисту підозрюваного.

Також під час засідання захисники Кицюка, якими виступали два з чотирьох адвокатів, як і в судді Оксани Царевич, намагалися знайти помилки, допущені слідчими прокуратури під час вручення підозрюваному повідомлення про підозру.

Нагадаємо, Вінницький міський суд 6 березня розпочав розгляд клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту стосовно судді Печерського районного суду Києва Кицюка.

4 березня Верховна Рада України дала згоду на затримання і арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва - Сергія Вовка, Віктора Кицюка і Оксани Царевич.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram