ГоловнаПолітика

Путін, Меркель і Олланд продовжили переговори після фотозйомки

Переговори проходять у форматі "віч-на-віч", повідомив прес-секретар президента РФ

У Кремлі тривають переговори президентів Росії, Франції і канцлера Німеччини щодо ситуації в Україні.

Фото: Ilya Arkhipov

Через деякий час після початку переговорів лідери трьох країн вийшли до журналістів для протокольної зйомки, повідомляє "Интерфакс".

Путін, Олланд і Меркель на кілька хвилин присіли за круглий стіл для фото- та відеофіксації. Як передає інформагенство, журналістам було чути, як Путін щось говорить колегам по-німецьки.

Після цього переговори продовжилися без присутності журналістів.

Фото: Muriel POMPONNE

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що "переговори проходять у форматі "віч-на-віч", без участі членів делегацій та будь-яких експертів".

Напередодні Олланд і Меркель провели в Києві п'ятигодинні переговори з Президентом України Петром Порошенком. Після зустрічі вони не робили заяв для преси.

На сайті Президента України повідомляється, що сторони обговорили шляхи реалізації мінських домовленостей і напрацювали спільні пропозиції щодо подальших кроків: негайне припинення вогню, виведення іноземних військ з України, відведення важкої техніки і озброєнь, закриття кордону і звільнення всіх заручників.

Перед вильотом до Москви в п'ятницю канцлер ФРН не виключила, що для врегулювання ситуації на південному сході України будуть потрібні нові переговори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram