ГоловнаПолітика

Мартиненко вважає нісенітницею звинувачення у хабарництві

Депутат не назвав, кого вважає автором такої інформації

Мартиненко вважає нісенітницею звинувачення у хабарництві
Архив
Фото: upi.org.ua

Народний депутат Микола Мартиненко заявив, що інформація чеського видання Novinky.cz про те, що він нібито причетний до отримання хабара від чеської компанії Skoda JS, повністю не відповідає дійсності. Про це LB.ua повідомила прес-служба депутата.

"2013 року я перебував у жорсткій опозиції до режиму Януковича і боровся за його повалення. Спроби очорнити моє ім'я подібними звинуваченнями є нісенітницею і мають замовне походження", - цитує його прес-служба.

Нагадаємо, чеське видання novinky.cz з посиланням на свої джерела пише, що швейцарське правосуддя почало розслідувати підкуп чеською компанією Skoda JS депутата Верховної Ради Миколи Мартиненка. За даними видання, чеська поліція провела напередодні обшуки в штаб-квартирі Skoda JS в Пльзені і вилучила велику кількість документів.

Skoda JS, яка виробляє обладнання для атомних електростанцій, підозрюється в дачі хабара Мартиненку, який вже багато років очолює парламентський комітет з енергетики. Гроші надходили на рахунок панамської компанії Bradcrest Investment, прихованим власником якої, за даними швейцарських слідчих, є Мартиненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram