ГоловнаПолітика

Новим в.о. мера Ужгорода став колишній регіонал

Місцеві депутати вдруге за місяць змінили міського голову

Новим в.о. мера Ужгорода став колишній регіонал
Фото: uzhgorod.net.ua

Ужгородська міськрада обрала своїм секретарем Богдана Андрєєва, якого обрали до ради від Партії регіонів. Оскільки в місті з лютого немає мера, Андрєєв одночасно став виконувачем обов'язків міського голови.

Як повідомляє прес-служба міськради, сьогодні депутати підтримали заяву попереднього в.о. мера Віталія Семаля про складення повноважень, а потім 40 голосами в таємному режимі проголосували за обрання Андрєєва. Його першим заступником став Іван Волошин. Керуючим справами виконкому стала Даніелла Гуворкян, ще одним заступником - Ольга Травіна.

Зазначається також, що засідання міськради переривалося на кілька годин через неправдиве повідомлення про мінування будівлі.

Нагадаємо, останнього мера Ужгорода Віктора Погорєлова було відправлено у відставку в лютому 2014 року після втечі з України президента Віктора Януковича. Його посаду тимчасово зайняв Віктор Щадей, але 7 листопада його звільнили за те, що він "загрався в політику". Щадей на виборах 26 жовтня балотувався в парламент, однак посів лише третє місце з результатом 17% голосів. У його окрузі переміг висуванець БПП Роберт Горват (21,6%).

Замість Щадея в.о. мера став Віталій Семаль з "Єдиного центру", але вже через тиждень він подав у відставку з внутрішньопартійних причин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram