ГоловнаПолітика

Бойовики намагаються перерізати шляхи постачання захисників Донецького аеропорту

За минулу добу терористи п'ятдесят разів порушили умови перемир'я.

Бойовики намагаються перерізати шляхи постачання захисників Донецького аеропорту
Фото: Аеророзвідка

Бойовики зосередили свої зусилля на спробах знищити комунікацію між захисниками Донецького аеропорту й основними силами АТО.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

Протягом ночі бандити неодноразово вели мінометні обстріли аеропорту і наших позицій у Пісках. Напередодні ввечері вони вкотре спробували штурмувати аеропорт. Атаку бандитів відбито, стратегічний об'єкт залишається під нашим контролем.

За минулу добу терористи п'ятдесят разів порушили умови перемир'я.

Напруженою ситуація залишається в районі траси Бахмутка. Там бойовики вели вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град" по наших підрозділах неподалік Трьохізбенки, Кримського, Донецького, Кряківки.

Не вщухають обстріли позицій на Дебальцевському плацдармі. Уночі бойовики вели артилерійські та мінометні обстріли в районі Нікішиного, Міуса і Чорнухіного.

Протягом доби в боях поранено шістьох українських солдатів. Зараз вони перебувають у медичних установах, їм надано кваліфіковану лікарську допомогу.

Ситуація на півдні зони АТО стабільна і контрольована.

Нагадаємо, в четвер під час доставки продовольства і проведення планової ротації особового складу отримали поранення п'ять захисників Донецького аеропорту. Бойовики із засідки обстріляли колону військової техніки з великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів і снайперських гвинтівок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram