ГоловнаПолітика

У ЦВК повідомили про відновлення роботи ОВК №59

ЦВК залишилося отримати інформацію про підсумки голосування за партії від 16 ДВК і за мажоритарників від 18 ДВК

У ЦВК повідомили про відновлення роботи ОВК №59
Фото: EPA/UPG

Окружна виборча комісія 59 відновила роботу і почала вводити дані про підсумки голосування на позачергових парламентських виборах у систему "Вибори" з дільниць, які до цього часу не мали доступу до окружкому.

Про це повідомили у прес-службі ЦВК, пише УНІАН.

Станом на цю годину до системи "Вибори" введено інформацію з двох дільниць загальнодержавного багатомандатного виборчого округу. Таким чином, опрацьовано 85,58% електронних протоколів про підсумки голосування в 59-му окрузі.

Також введено інформацію про підсумки голосування з однієї дільниці одномандатного виборчого округу. Таким чином, у мажоритарці опрацьовано 83,78% електронних протоколів.

Зараз ЦВК залишилося отримати інформацію про підсумки голосування за партії від 16 ДВК і за мажоритарників від 18 ДВК.

Як зазначили в прес-службі ЦВК, комісія очікує остаточного введення інформації від 59 окружкому протягом найближчих кількох днів.

Як повідомлялося, на 59-й ОВК досі не закінчено підрахунок голосів. Проблеми в роботі комісії у Великій Новосілці почалися відразу після виборів. Роботу комісії було заблоковано невідомими озброєними людьми.

За попередніми даними, в окрузі лідирує мер міста Курахового Сергій Сажко. У штабі його конкурента стверджують, що вибори у 59 окрузі фальсифікують на користь мера Курахового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram