ГоловнаПолітика

Заступника начальника одеської ДАІ звільнено за мигалки кортежу Яценюка

Аваков вирішив викорінювати радянську практику

Заступника начальника одеської ДАІ звільнено за мигалки кортежу Яценюка
Фото: zn.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив заступника начальника одеського облуправління ДАІ Геннадія Шевлякова за те, що той увімкнув мигалки на машині, яка супроводжувала кортеж прем'єра Арсенія Яценюка.

Про це Аваков написав у своєму фейсбуці.

"Арсеній Яценюк сьогодні з робочим візитом Одеса - Миколаїв. І ось вранці один "красунчик", заступник начальника обласної ДАІ "взяв ініціативу", в кращих радянських традиціях "зробив усе, як годиться", - особисто ввімкнув маячки і почав розганяти транспорт перед двома машинами прем'єра. Машина з мигалкою, звичайно, поїхала - прем'єр поїхав працювати в Миколаїв. А "замнач" Одеської ДАІ Шевляков звільнений з посади", - заявив Аваков.

За його словами, ввімкнена мигалка і сирена - це сигнал про надзвичайну ситуацію або переслідування злочинця. Тому було досягнуто домовленості з охороною президента Петра Порошенка і прем'єра не використовувати їх під час руху кортежів.

Нагадаємо, що самого Авакова навесні звинувачували в тому, що його кортеж їздить з перевищенням швидкості. Втім, міністр ці звинувачення відкинув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram