ГоловнаПолітика

Росія обстрілює українських силовиків з "Ураганів", - Тимчук (оновлено)

Бої тривають у районах Іловайська, Новосвітлівки, Хрящуватого

Росія обстрілює українських силовиків з "Ураганів", - Тимчук (оновлено)
архивное фото
Фото: EPA/UPG

У зоні проведення АТО тривають бойові зіткнення у районах населених пунктів Іловайськ, Новосвітлівка, Хрящувате, Маломиколаївка, Іллірія, а також у районі Савур-Могили.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Залишається напруженою ситуація в районі н.п.Станиця Луганська, де терористи накопичили живу силу і техніку і не припиняють спроб повернути контроль над втраченими позиціями", - зазначив він.

Також, за словами Тимчука, було обстріляно позиції сил АТО у районах Василівки, Криничного, у районі Вергунського роз'їзду.

"З боку Росії позиції українських силовиків було обстріляно з РСЗВ БМ-27 "Ураган" у районі н.п.Кутейникове. Під час активних дій сили АТО знищили техніку і озброєння противника: 2 установки БМ-21 "Град", 2 зенітні установки, 1 артилерійську гармату, 2 міномети", - повідомив Тимчук.

Оновлення. У прес-центрі АТО також підтвердили знищення силовиками озброєння бойовиків.

"Минулу добу тривав наступ сил АТО. Внаслідок обстрілів і проведення операцій Збройні сили знищили дві установки БМ 21 "Град", два міномети, дві зенітні установки і одну гармату терористів", - сказано в повідомленні прес-центру АТО у соціальній мережі Facebook .

Армія продовжує бойові дії у районі Новосвітлівки, Хрящуватого, Ілірії, Маломиколаївки. Крім цього, триває проведення рейдів у напрямку Іловайськ - Зугрес і оборона кургану Савур-Могила. Минулої доби позиції сил АТО було обстріляно близько населених пунктів Вергунський Роз'їзд, Маломиколаївка, Василівка, Кринична.

У прес-центрі АТО також підтвердили, що проти військ АТО поблизу населеного пункту Кутейникове з боку Росії була застосована установка залпового вогню "Ураган".

Раніше повідомлялося, що сили АТО продовжують у Донецькій області бої за звільнення від бойовиків Донецька, Шахтарська, Тореза, Зугреса та Іловайська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram