ГоловнаПолітика

У Миколаєві міліція відтіснила родичів десантників, які заблокували міст (додано відео)

У місті утворився багатокілометровий затор

У Миколаєві міліція відтіснила родичів десантників, які заблокували міст (додано відео)
Фото: http://nikvesti.com/

Близько 200 родичів 79-ї окремої аеромобільної бригади о 12:00 повністю заблокували Варварівський міст через річку Південний Буг у Миколаєві з вимогою повернути військових додому.

Більшість активістів, як повідомляють Українські Новини, назвалися матерями військових і вимагали повернути їхніх дітей додому. Обидві смуги моста перекрили двома хурами, в місті утворився багатокілометровий затор.

Як повідомляють "НикВести", через 1,5 години співробітники правоохоронних органів узяли в кільце і відтіснили від дороги матерів і дружин десантників.

Фото: http://nikvesti.com

Зараз рух транспорту в районі моста відновлюють.

Кількох людей затримала міліція.

25 і 26 липня міст перекривали частково без особливих наслідків.

Варварівський міст - єдиний у Миколаєві. Його блокування зупиняє функціонування ділянок доріг "Кривий Ріг (Дніпропетровська область) - Одеса" і "Херсон - Одеса".

Нагадаємо, військові миколаївської 79-ї окремої аермообільної бригади утримують контроль над кордоном з Росією в зоні АТО. При цьому їх обстрілюють з двох боків - і бойовики, і Росія, а постачання ускладнено.

У суботу Президент Петро Порошенко повідомив, що 72-га і 79-та бригади отримали допомогу у вигляді продовольства і боєприпасів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram