ГоловнаПолітика

Санкції заганяють російсько-американські відносини в глухий кут, - Путін

Президент РФ переконаний, що санкції йдуть на шкоду інтересам американської держави

Санкції заганяють російсько-американські відносини в глухий кут, - Путін
Архив
Фото: стоп-кадр канала Росcия 24

Санкційні заходи заганяють російсько-американські відносини в глухий кут, завдають їм дуже серйозної шкоди, така політика йде на шкоду і стратегічним інтересам самого американського народу. Про це заявив президент РФ Володимир Путін, пише РИА Новости.

"Що стосується санкційних заходів, то вони, як правило, мають ефект бумеранга, і, без жодних сумнівів, в цьому випадку заганяють російсько-американські відносини в глухий кут, наносять дуже серйозну утрату. Переконаний, що це йде на шкоду національним довгостроковим стратегічним інтересам американського держави і американського народу", - сказав Путін журналістам і висловив жаль, що американські партнери йдуть саме цим шляхом.

"Але у нас двері не закриті для процесу переговорного, для виходу з цієї ситуації. Сподіваюся, здоровий глузд, бажання врегулювати проблеми дипломатичними засобами візьмуть гору", - додав президент. Влада США ввела санкції щодо декількох великих російських оборонних і сировинних компаній.

Нагадаємо, США ввели додаткові санкції проти Росії у зв'язку з ситуацією навколо України. У список санкцій додатково включені кілька громадян, а також компаній та організацій РФ і України: Газпромбанк, Внешэкономбанк (в Україні йому належить Промінвестбанк), "Роснефть" (видобуток нафти), "Новатэк" (видобуток газу) та інші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram