ГоловнаПолітика

У Луганську снаряд влучив у маршрутку, загинули 2 людини (оновлено)

Ще чотири отримали поранення

У вівторок о 7:50 унаслідок влучення осколків снаряда в маршрутне таксі в Луганську загинули дві людини, чотири отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міськради.

Снаряд влучив у маршрутне таксі №132 в районі кварталу Пролетаріату Донбасу.

На сайті міськради повідомляють, що поранення отримали 4 людини. За інформацією агентства Українські Новини, всього постраждало 8 осіб.

Також снаряд влучив у горище дев'ятиповерхового будинку в кварталі Пролетаріату Донбасу, жертв і постраждалих немає. Ведуться аварійно-рятувальні роботи. Боєприпас влучив і на територію тролейбусного депо - п'ять машин розбито.

Як інформує РБК-Україна, спікер інформцентру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу повідомив, що вранці українські військові не обстрілювали Луганськ, відповідальність за жертви лежить на бойовиках ЛНР.

"Під час обстрілу бойовиками районів Луганська дійсно снаряд розірвався неподалік від маршрутки, яка перевозила людей на роботу. Є поранені і загиблі, на жаль. Вранці Луганськ українські військові не обстрілювали, і взагалі наказу для військових, щоб обстрілювати місто, немає. Наказ стосується і авіації, і важкої артилерії. Тому нам дуже легко з'ясувати, хто це зробив", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, Луганськ обстрілюють терористи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram