ГоловнаПолітика

ДонОДА відзвітувала про перебіг виборів в області

Названо міста і райони, де голосування не було

ДонОДА відзвітувала про перебіг виборів в області
Фото: novosti.dn.ua

Департамент з питань внутрішньої політики Донецької обладміністрації надав інформацію про перебіг виборів в області станом на 17:00.

Про це повідомляє сайт ДонОДА.

"Такими, що не відбулися, можна вважати вибори в Авдіївці, Артемівську, у Вугледарі, Горлівці, Дебальцевому, Дзержинську, Донецьку, Дружківці, Єнакієвому, Жданівці, Кіровському, Костянтинівці, Краматорську, Красному Лимані, Макіївці, Новогродівці, Селідовому, Слов'янську, Сніжному, Торезі, Харцизьку, Шахтарську, Ясинуватій, Артемівському, Костянтинівському, Мар'їнському, Слов'янському, Шахтарському, Ясинуватському районах", - сказано в повідомленні.

У Докучаєвську почали свою роботу 8 дільничних виборчих комісій. За якийсь час голосування було припинено у зв'язку з появою на дільницях озброєних представників ДНР. Погрозами були вилучені бюлетені та печатки. Охочі проголосувати мешканці попрямували до міського голови за роз'ясненнями. Вибори в місті зірвані.

У Амвросіївському районі (Металістська сільська рада) члени ДНР захопили виборчу дільницю, забрали урни, бюлетені, печатку. Побили голову сільської ради.

У Димитрові, Добропіллі, Олександрівському, Володарському і Першотравневому районах працюють усі дільниці.

У Добропіллі, Красноармійську, Олександрівському, Великоновосилківському, Добропільському, Красноармійському районах контроль правопорядку здійснює спецбатальйон "Дніпро".

У Маріуполі на виборчих дільницях мешканці безперешкодно віддають свої голоси за того чи іншого кандидата в президенти, хоча активність виборців низька.

У Красноармійську з 39 дільниць відкрито 33, в Маріуполі з 216 - 202, у Волноваському районі з 59 - 43, Добропільському з 26 - 25, Червоноармійському з 23 - 22, Старобешівському з 41 - 9, Тельманівському з 32 - 26.

Нагадаємо, за даними ЦВК, до 15:00 у Донецькій області проголосували 10,78% виборців.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram