ГоловнаПолітика

На члена Партії регіонів у Дніпропетровській області напали озброєні люди в масках

Від голови райадміністрації зажадали 30 тис. доларів, погрожуючи вбити сім'ю

На члена Партії регіонів у Дніпропетровській області напали озброєні люди в масках
Фото: Артем Атаманюк

На главу Апостольської райадміністрації в Дніпропетровській області, члена Партії регіонів напали невідомі люди в масках.

Про це на засіданні фракції повідомив Дмитро Шпенов, про що LB.ua розповіла народний депутат Олена Бондаренко.

"5-6 годин тому автомобіль голови райадміністрації зупинили озброєні люди в масках, змусили його їхати додому. Вони увійшли в будинок, де знаходилися дружина, діти. Почали бити. Представилися працівниками прокуратури і зажадали 30 тисяч доларів, погрожуючи, що вб'ють дітей та його, якщо грошей не буде. Якимось дивом старшому синові вдалося втекти. Він звернувся до прокуратури, де ні про яких людей у масках, які знаходяться в будинку голови райадміністрації, не знали", - заявила нардеп.

При цьому вона зазначила, що частина нападників затримана й знаходиться в СІЗО, але вона стурбована тим, що вони можуть уникнути покарання під приводом "політичних переслідувань".

"Ми припускаємо, що в країні орудують організовані або неорганізовані банд-формування, які, прикриваючись революційною доцільністю, нападають, залякують і грабують людей. Ми, власне, і оприлюднимо цей факт, щоб люди знали і бачили, що є насправді. І не боялися заявляти про такі випадки", - резюмувала Бондаренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram