ГоловнаПолітика

Через штурм чернівецької ОДА від футбольної "Буковини" відмовилися спонсори

Клуб може припинити існування

Через штурм чернівецької ОДА від футбольної "Буковини" відмовилися спонсори
Фото: vidido.ua

У весняній частині сезону перша футбольна ліга може не дорахуватися "Буковини". Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв заявив, що спонсори відмовилися від фінансування клубу через підтримку фанатами Євромайдану:

Люди, які займалися буковинським футболом, командою "Буковина", обурилися. Після того, як їм стало відомо, що фанати й ультрас "Буковини" брали участь у захопленні облдержадміністрації й облради та розносили на друзки історичні двері на всіх п'яти входах в обладміністрацію і облраду, вони прийняли категоричне рішення відмовитися від спонсорства "Буковини".

Я проводив переговори і з титульним спонсором. Тут така сама історія. Після цих подій людина відмовилася фінансувати клуб. Ситуація щодо футбольного клубу дуже складна, вирішити її практично неможливо".

Нагадаємо, влітку "Буковина" вже стояла на межі банкрутства. Причому це сталося після запевнень, що клуб готовий грати в Прем'єр-лізі. Тоді клуб вдалося врятувати не без участі губернатора. 

Додамо, що ультрас всіх без винятку провіних футбольних клубів України надали підтримку місцевим Євромайданам. А в Дніпропетровську в сутичках з "тітушками" кульові поранення отримали кілька ультрас "Дніпра". Гроші на їх лікування збирали навіть харківські фани, що знаходяться в жорсткій конфронтації з дніпрянами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram