>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Нива" і "Буковина" навряд чи доживуть до весни

Перша ліга може втратити дві команди

"Нива" і "Буковина" навряд чи доживуть до весни

Тернопільська "Нива" найближчим часом може припинити існування. Про це заявив наставник команди Ігор Яворський.

"Команді немає за що існувати взагалі. Вона не має можливість сьогодні зібратися, провести якісно тренувальні збори. Вона не має екіпіровки, вона не має нічого. З липня у нас почалися труднощі. Кажу чесно. Не хотів раніше це виносити. Вважаю , що команда грала нормально весь сезон. Думали, що пройде, пронесе. Видно - не пронесло. Думаю , якщо до 10 лютого нічого не з'ясується, то, мабуть, такий футбольний клуб як "Нива" припине існувати. Тому, що не залишиться практично часу на підготовку. Ну, і чесно скажу, ніхто не цікавиться футбольною командою "Нива", - розповів тренер в інтерв'ю Intb.te.ua.

Також у весняній частині сезону перша ліга може втратити "Буковину". Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв заявив, що спонсори відмовилися від фінансування клубу через підтримку фанатами Євромайдану:

"Я спілкувався і з потенційними спонсорами, і з тими спонсорами, які допомагали клубу раніше. Люди, які займалися буковинським футболом, командою "Буковина", обурилися. Після того, як їм стало відомо, що фанати й ультрас "Буковини" брали участь у захопленні облдержадміністрації й облради та розносили на друзки історичні двері на всіх п'яти входах в обладміністрацію і облраду, вони прийняли категоричне рішення відмовитися від спонсорства "Буковини". Я проводив переговори і з титульним спонсором. Тут така сама історія. Після цих подій людина відмовилася фінансувати клуб. Ситуація щодо футбольного клубу дуже складна, вирішити її практично неможливо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram