ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Житомирі протоколи перед здачею в ОВК везли в штаб Партії регіонів

Раніше спостерігачі від опозиції виявили заповнені виборчі протоколи.

У Житомирі протоколи перед здачею в ОВК везли в штаб Партії регіонів
Фото: atn.ua

У Житомирі частину протоколів дільничних виборчих комісій із результатами голосування на парламентських виборах перед здачею в окружні виборчі комісії завозять в офіс Партії регіонів, повідомили в прес-службі Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

"У Житомирі голова ДВК №181384 (від Партії регіонів) відмовилася підписати протокол, забрала печатку, бюлетені і виїхала з дільниці в супроводі міліціонерів, не залишивши копії протоколу ні спостерігачам, ні іншим членам комісії", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Також у повідомленні наголошено, що "машина штабу Об'єднаної опозиції простежила, що голова ДВК заїхала в Житомирі в офіс Партії регіонів (вул. Старовольська, 2), пробула там десять хвилин і поїхала в ОВК. Схожа ситуація відбувається на дільницях №№181424, 181428, 181370".

"Голови комісій після підрахунку бюлетенів покинули дільниці з протоколами і печатками, не залишивши копій протоколів спостерігачам та іншим членам комісій, але протоколи в ОВК не довезли", - заявили в штабі опозиції.

У прес-службі Житомирської обласної організації "Батьківщини" уточнили, що "штаб Об'єднаної опозиції проводить паралельний підрахунок голосів: кандидат від ОО "Батьківщина" Геннадій Зубко перемагає діючого губернатора Сергія Рижука - кандидата від ПР - зі значним відривом. Зокрема, станом на першу ночі підраховано голоси на 30 дільницях зі 104 - перемагає Зубко".

Раніше повідомляли, що на виборчій дільниці №181448 у Житомирі спостерігачі від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" виявили заповнені виборчі протоколи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram