ГоловнаПолітика

Ляпіна запевняє, що її не виганяли зі з'їзду

Політик говорить, що питання про зняття її кандидатури взагалі не виникало.

Ляпіна запевняє, що її не виганяли зі з'їзду
Фото: Макс Левин

Кандидат від Об'єднаної опозиції Ксенія Ляпіна заперечує, що її і кандидата від ОО Олександра Бригинця вигнали зі з'їзду.

"Це була провокація. Ми були на з'їзді, за що спасибі колегам, тому що ми не були делегатами. Ми були присутні, почули дискусії з тих питань, де треба було знімати кандидатів. Це була не проста дискусія", - повідомила вона після закінчення з'їзду, пише "Газета.ua".

Також вона додала, що щодо Києва дискусій не було. "Ніякої довіри до тих рейтингів, які були оприлюднені "УДАРом", не висловили. Всі знають і розуміють, яка реальна ситуація. По низці округів висловилися про неприпустимість зняття кандидатів", - підкреслила політик.

Також Ляпіна заявила, що знімати свою кандидатуру вона не мала наміру.

"Зніматися на користь зрадників "Батьківщина" ніколи не збиралася. За власним рішенням зняв тільки Юрій Ганущак. Вся ситуація останніх трьох днів була чистою інформаційною провокацією. Нам шкода, що така ситуація створила нездорову атмосферу між опозиційними силами", - додала Ляпіна.

Вона також розповіла, що питання про зняття її кандидатури взагалі не виникало.

Раніше повідомляли про те, що Ляпіну і Бригинця попросили залишити з'їзд, оскільки він проводився тільки для діючих членів опозиції, однак пізніше їх, згідно з повідомленням, все-таки впустили в залу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram