ГоловнаПолітика

Тюремники вже хочуть повернути Тимошенко в колонію

Відомству не сподобалася поведінка ув'язненої.

Тюремники вже хочуть повернути Тимошенко в колонію

Державна пенітенціарна служба ініціюватиме питання перед лікарями про доцільність перебування екс-прем'єрки Юлії Тимошенко у шпиталі.

Як повідомляє прес-служба відомства, таке рішення ухвалено керівництвом ДПтС.

"Враховуючи неправомірну поведінку ув'язненої, порушення охоронного режиму з боку її захисника й однопартійців, також враховуючи значне розширення рухової активності ув'язненої, ДПтС України готує офіційне звернення до членів медичної комісії з проханням надати обґрунтування доцільності чи недоцільності подальшого утримання ув'язненої Тимошенко у відділенні ЦКЛ №5 м. Харкова", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на сайті "Батьківщини" з'явилося відео з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, на якому вона закликала українців "скинути мафію, яка править в Україні та ігнорує права людей". У відеозверненні опозиціонерка зазначила, що "сьогодні кожна людина, по суті справи, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович". Тимошенко також заявила, що закони для мафії Януковича - ніщо, а права людей не мають жодного значення.

Окрім того, вчора до Тимошенко не пропустили відвідувачів, після чого вона лягла на підлогу і вимагала негайної зустрічі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram