ГоловнаПолітика

Тюремники показали, як Тимошенко проривалася до захисників (відео)

У відомстві кажуть, що екс-прем'єрка порушувала режим.

Державна пенітенціарна служба оприлюднила зняте в п'ятницю відео з екс-прем'єркою Юлією Тимошенко, яка вимагала пустити її на побачення з відвідувачами.

Як повідомляє прес-служба відомства, Тимошенко, "порушуючи режим, громадський порядок, ігноруючи прохання медичних працівників не порушувати спокій у медичному закладі, ігноруючи будь-які зауваження та прохання співробітників Качанівської колонії, намагалася пошкодити двері у відділенні лікарні своїми підборами".

Також, стверджують у Пенітенціарній службі, ув'язнена влаштовувала провокації, погрожувала не покидати коридорного приміщення відділення, погрожувала "не давати нікому спокою", відмовлялася повернутися у свою палату.

Прес-служба уточнює, що все це відбувалося тоді, коли однопартійці Тимошенко вже покинули територію лікарні.

Наголошують також, що відеофіксацію Пенітенціарна служба здійснювала в рамках закону і з метою недопущення чергового оббріхування співробітників колонії з боку засудженої Тимошенко.

У Пенітенціарній службі також зазначили, що відмова керівництва ДПтС дозволити проведення "партійної наради" в палаті Тимошенко є законною.

Нагадаємо, на сайті "Батьківщини" з'явилося відео з екс-прем'єркою Юлією Тимошенко, на якому вона закликала українців "скинути мафію, яка править в Україні та ігнорує права людей". У відеозверненні опозиціонерка зазначила, що "сьогодні кожна людина, по суті, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович". Тимошенко також заявила, що закони для мафії Януковича - ніщо, а права людей не мають жодного значення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram