ГоловнаПолітика

У Житомирській області влада вимкнула ТВі, - Томенко

Віце-прем'єр порадив мешканцям Малина боротися за відновлення трансляції каналу.

У Житомирській області влада вимкнула ТВі, - Томенко

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявив про припинення трансляції телеканалу ТВі в Малині Житомирської області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-спікера.

"Під час зустрічі з жителями міста Малина Томенка поінформували, що вчора (29 серпня) в Малині вимкнули канал ТВі. За попередньою інформацією, яку йому повідомили громадяни, ця подія не має жодного стосунку до комерційної діяльності організації, що здійснює ретрансляцію, оскільки йдеться про комунальне підприємство, яке утворила та фінансує районна влада", - йдеться в повідомленні.

На думку Томенка, приклад Малина дуже чітко демонструє: за припиненням мовлення каналу стоїть безпосередньо влада, незважаючи на регулярні заяви про непричетність до цього. Політик також назвав очевидним те, що такі директиви нібито надходять із Києва, оскільки районна влада не виявляла б активності, якби не було відповідної вказівки.

Томенко наголосив, що можливість відновлення трансляції ТВі залежить і від самих мешканців, які повинні активно вимагати цього від місцевої влади.

Нагадаємо, на ТВі заявили, що оператори кабельного телебачення вимикають телеканал ТВі за вказівкою регіональних представників Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram