ГоловнаПолітика

Богатирьова відвідала в лікарні потерпілих у ДТП поблизу Чернігова росіян

Міністр оглянула місце ДТП.

Богатирьова відвідала в лікарні потерпілих у ДТП поблизу Чернігова росіян
Фото: Макс Левин

Віце-прем'єр-міністр України - міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова побувала на місці ДТП і відвідала потерпілих у ДТП у Чернігівській області.

Про це повідомляє МОЗ України.

Міністр у рамках роботи урядової комісії як заступник голови цієї комісії оглянула місце дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на автодорозі Київ - Чернігів - Нові Яриловичі між населеними пунктами Топчіївка - Червоне.

Представники органів ДАІ МВС у Чернігівській області доповіли віце-прем'єр-міністру про обставини трагедії.

Після відвідин місця ДТП, Богатирьова відбула до Чернігова, де провела виїзне засідання урядової комісії в Чернігівській міській клінічній лікарні №2 (там нині перебувають 25 потерпілих).

Після наради Богатирьова особисто відвідала кожного потерпілого. У бесіді вона висловила співчуття і підтримку, кожного пацієнта було поінформовано про створення за дорученням Президента України Віктора Януковича і прем'єр-міністра України Миколи Азарова урядової комісії з розслідування обставин трагедії та надання необхідної допомоги всім постраждалим.

Нагадаємо, аварія сталася на автодорозі Київ - Чернігів між населеними пунктами Топчіївка і Червоне. Автобус із російськими паломниками прямував із міста Великі Луки Псковської області до Києва. За попередніми даними МНС України, водій автобуса заснув за кермом. Унаслідок цього автобус виїхав на зустрічну смугу, з'їхав у кювет і перекинувся. У ДТП загинуло 14 осіб, 29 отримали травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram