ГоловнаСвіт

У Бразилії дитина отримала ім'я на честь Златана Ібрагімовича

Цікаво, що в батька новонародженого теж футбольне ім'я.

У Бразилії дитина отримала ім'я на честь Златана Ібрагімовича
Златан Ибрагимович
Фото: ibrahimovic8.com

У Бразилії народився хлопчик, який отримав ім'я на честь футболіста збірної Швеції й італійського "Мілана" Златана Ібрагімовича. Повне ім'я хлопчика з міста Ресифі, штат Пернамбуку, звучить так: Златан Ібрагімович Ліма да Сілва.

Цікаво, що батько маленького Ібрагімовича теж має футбольне ім'я - чоловіка звати Франц Беккенбауер, на честь легендарного німецького спортсмена, який ставав призером і чемпіонатів світу, і чемпіонатів Європи з футболу.

Як наголосив батько бразильського Златана Ібрагімовича, спочатку реєстраційне відомство засумнівалося в можливості оформити свідоцтво про народження його сина, оскільки обране ім'я здалося чиновникам невідповідним дитині. В держоргані заявили, що необхідний дозвіл судді, але Франц Беккенбауер звернувся до власного прикладу і переконав реєстраційне відомство видати свідоцтво про народження Златана Ібрагімовича.

За словами батька Златана, сам він є великим шанувальником футболу і вболіває за місцевий клуб "Санта-Круз". Він висловив сподівання, що його син, який отримав футбольне ім'я, в майбутньому сам стане футболістом і буде грати за "Санта-Круз". Бразильський Ібрагімович народився за три дні до того, як "Санта-Круз" виграв чемпіонат штату з футболу 2012 року (турнір завершився в травні).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram