ГоловнаПолітика

Семерак: Тимошенко дивитиметься футбол

У БЮТ зазначають, що нинішня влада перетворила підготовку до чемпіонату на ширму для прикриття надвитрат.

Семерак: Тимошенко дивитиметься футбол
Фото: tymoshenko.ua

Лідер опозиції Юлія Тимошенко спостерігатиме за виступами української збірної на чемпіонаті Європи з футболу та вболіватиме за Україну.

Про це сказав міністр опозиційного уряду з питань молоді, спорту, туризму і Євро-2012, народний депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Остап Семерак, повідомляє прес-служба Батьківщини.

"Я точно знаю, що Юлія Тимошенко буде дивитися ці футбольні матчі, і вона точно буде вболівати за Україну - так, як вона вболіває за неї завжди, з будь-яких причин", - зазначив він.

Водночас опозиційний міністр зазначив, що "Україна отримала право на проведення Євро-2012 після Помаранчевої революції".

"Україна була і, сподіваюся, досі є країною, яка претендує на членство в Європейському союзі. І для нас це було право позиціонувати себе як європейську країну, яка наближається до ЄС", - зазначив Остап Семерак.

"Тоді при владі був уряд Тимошенко, і ми хотіли використати Євро-2012 як інвестиційний шанс. На жаль, коли прийшла до влади інша команда, вона перетворила підготовку до чемпіонату на ширму для прикриття надвитрат з державного бюджету", - підкреслив парламентар.

Остап Семерак також нагадав, що нещодавно разом з Юлією Тимошенко і Сергієм Власенком він звернувся до міжнародної організації FATF (Групи розробки заходів з боротьби з відмиванням грошей) з проханням дати належну оцінку масштабним фінансовим зловживанням нинішньої української влади під час підготовки до Євро-2012.

Нагадаємо, сьогодні, 11 червня, національна збірна України в Києві на НСК "Олімпійський" зіграє перший матч групового етапу Євро-2012.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram