ГоловнаПолітика

Обіцянки Компартії під вибори писатимуть виборці

Симоненко розкрив секрети висунення кандидатів у нардепи.

Обіцянки Компартії під вибори писатимуть виборці
Фото: Макс Левин

Передвиборний з'їзд Комуністичної партії України відбудеться 30 липня, заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

П. Симоненко зазначив, що комуністи планують скласти передвиборну програму на основі пропозицій, які висловлять громадяни України.

"Ми зробимо так, що народ України буде писати виборчу програму для Компартії", - сказав він.

За словами Симоненка, комуністи планують найближчим часом проводити збори громадян, на яких обговорюватимуть із ними програму партії та кандидатів у депутати від КПУ.

"Ми на зборах рекомендуватимемо наших товаришів, які будуть іти в мажоритарних округах, і нехай люди самі вирішують, підтримають вони чи не підтримають цю кандидатуру", - сказав лідер КПУ.

П. Симоненко також зазначив, що народні депутати від Компартії частково балотуватимуться в мажоритарних округах, а частково будуть включені в партійний список.

"Наші найбільш професійно підготовлені товариші, які мають колосальний досвід, підуть у мажоритарні округи, в тому числі перші секретарі обкомів КПУ… Частина народних депутатів піде в мажоритарні округи, а інша - ми подивимося, чи підтримали їх обласні організації за попередню роботу, чи, навпаки, до них є зауваження - і будемо розглядати іншу кандидатуру ", - пояснив він.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Києва відбувся першотравневий мітинг комуністів чисельністю 30 тисяч осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram