ГоловнаЕкономікаДержава

"Укрзалізниця" витратила 2,5 млн на святкування Дня залізничника

Також залізничники закупили 460 комплектів значків з символікою "УЗ" на 670 тис. гривень.

"Укрзалізниця" витратила 2,5 млн на святкування Дня залізничника
Фото: Александр Рудоманов

На святкування Дня залізничника Центр сервісного забезпечення "Укрзалізниці" проводив закупівлі для проведення урочистих заходів на 2,5 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті "Залізниця без корупції".

За оприлюдненою інформацією за договорами у системі Prozorro незрозуміло, на які саме цілі пішли кошти. Але, за даними видання, для святкування було замовлено послуги кав'ярні на 700 тис. гривень за адресою м.Київ, пр-т Перемоги, 40-б. За цією адресою розташований виставковий комплекс "АККО Інтернешнл", з яким було укладено договір на послуги з надання в оренду будівлі за 230 тис. гривень. Продукти харчування надаватиме ТОВ "Експо Кейтеринг", яке ще жодного разу не укладало договорів з державними компаніями.

Також за цією адресою надаватимуться послуги звукорежисера і звукового оформлення заходу на 59 тис. гривень.

Ще один звіт про укладений договір на послуги їдалень із забезпечення харчуванням вартістю 150 тис. гривень також з'явився у системі Prozorro. Ця послуга надавалася в рамках виставки "Музей залізниці", яку провели 3-4 жовтня за участю прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Оренда виставкової зали обійшлася у 360 тис. гривень.

Фото: zbk.org.ua

Для нагородження залізничників придбали на 66 тис. гривень значків "Залізнична Слава" 1-го ступеня кількістю 100 штук. Завчасно також залізничники закупили 460 комплектів значків з символікою ВАТ "УЗ" у футлярі на 670 тис. гривень.

Фото: zbk.org.ua

Також повідомляли, що "Укрзалізниця" замовила групу "ТІК" і співаків Катерину Бужинську й Амадора за 630 тис. гривень.

Нагадаємо, у серпні стало відомо, що "Укрзалізниця" найняла SMM-ника за 653 тисячі гривень. Його розцінки - 2250 гривень за ілюстрацію і 2040 гривень за відео.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram