ГоловнаЕкономікаБізнес

Данилюк запропонував ГПУ прослухати лекцію про "принципи залучення інвестицій"

Міністр відреагував на обшуки в "Новій пошті".

Данилюк запропонував ГПУ прослухати лекцію про "принципи залучення інвестицій"
Фото: Сергей Нужненко

Міністр фінансів Олександр Данилюк у своєму фейсбуці запропонував Генеральній прокуратурі прослухати лекцію про принципи залучення інвестицій в економіку, очікування інвестора від держави та принципи формування державного бюджету.

Цей пост з'явився наступного дня після обшуків, які Генпрокуратура влаштувала в найбільшій приватній логістичній компанії України "Нова пошта".

16 березня в рамках досудового слідства за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів) Кримінального кодексу слідчі провели близько 15 обшуків складських і офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" в Києві, Полтаві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові. У рамках слідчих дій було вилучено ноутбук навіть у співвласника компанії Володимира Поперешнюка.

17 березня ГПУ повідомила, що за результатами проведених обшуків виявлено та вилучено документи про фінансово-господарську діяльність ТОВ "Нова Пошта" та споріднених підприємств і готівкові кошти, не враховані й не оприбутковані в касі та в бухгалтерських документах.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram